Prosjektkonsortiet deltok i 21st International Business Management Congress, organisert av Kahramanmaraş Sütçü İmam University (KSU) mellom 12-14 mai 2022, med en akademisk studie med tittelen The Role and Importance of Education in Increasing the Entrepreneurial Capacity of Refugees and Asylum Seekers.

Forskningsresultatene vi presenterte for kongressen, som ble holdt med deltakelse fra respekterte forskere og forretningsrepresentanter fra 28 land, ble akseptert av den akademiske komiteen for den 21.

Ali KIRAÇ, prosjektkoordinatoren, holdt en presentasjon om studien på landsmøtet, og akademikerne fra ulike land ble informert om prosjektmålene og avisen.

Med stor innsats i å publisere avisen og analysere resultatene, angående studien, sa professor Emine İkikat TÜMER: «Vi håper at denne studien vil gi et bidrag på høyt nivå til fagmiljøet. I tillegg vil vi fortsette å delta på ulike kongresser basert på funnene som er oppnådd innenfor rammen av feltstudier.

Arrangements galleri